Suurperheen erilainen koti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Viime viikolla esitelty styleroomilainen nuapurissa toivoi juttua "elinavhjylkk"-jäsenestä. Perustelu kuului näin:
"Olisi mukava kuulla, että millainen sakki kyseistä kotia asuttaa ja ideoi. Mahtavasti yhdistelty rouheutta ja antiikkia. Mielenkiintoista mystisyyttä, josta olisi kiva kuulla lisää!"

Elinavhjylkk tarttui haasteeseen ja paljastaa nyt palasia itsestään sisustajana. Tämä koti on todellakin kiinnostava. Asukkailla on upea tyylisilmä ja toteutuksessa on yhdistelty rennosti ja ennakkoluulottomasti erilaisia elementtejä!


1. Miten ja missä asut?
Asun puolitoistakerroksisessa omakotitalossa (Kannustalon Lato 189), jonka olemme räätälöineet ja itse rakentaneet mieleiseksemme. Kotimme sijaitsee Ylöjärven Siivikkalassa omassa rauhassa luonnon keskellä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja 6 lasta.

2. Mihin vieraat kiinnittävät teillä huomionsa?
Ensimmäisenä kotimme luonnonkauniiseen sijaintiin. Sisälle mentäessä betonilattiaan, huonekorkeuteen sekä rakkaaseen rokokoo-kalustoomme, joka on kiva kontrasti muuten niin pelkistetyssä kodissa.

3. Millainen olet sisustajana?
Sisustajana olen rohkea, ennakkoluuloton sekä kontrasteja rakastava tunnelmien luoja. Ammattini visualistina on vaikuttanut sisustamiseeni ehkä eniten siten, että kun työskentelee päivittäin tavarapaljouden keskellä niin omasta kodista olen halunnut selkeän ja pelkistetyn.


4. Onko sinulla joitain haaveita, mitä et ole uskaltanut tai saanut tehtyä kotonasi?
On, mutta kyse ei niinkään ole uskaltamisesta tai saamattomuudesta vaan ennemminkin ajan puutteesta. Täytyy edetä asia kerrallaan.

5. Mikä on suosikkipaikkasi kotonasi?
Varmaankin tuo rokokoo-sohva, joka saattaa näyttää hyvinkin epämukavalta, mutta on todellisuudessa erittäin mukava ja pehmeä löhösohva. Siitä on hyvät näkymät koko kotiin ja siitä voi ihastella työn tuloksia ja samalla voi myös miettiä mitä pitäisi vielä tehdä tai kenties muuttaa. Viimeksi juuri siinä löhöillessäni katselin meidän liian pimeää eteistä ja pohdiskelin miten sinne saataisiin lisää luonnonvaloa... voi että kun jostain löytyisi ulko-oveksi joku hieno vanha lasiovi...

6. Minkä muutoksen tai hankinnan teit viimeksi kotonasi?
Viimeisimmästä hankinnastamme olen enemmän kuin innoissani. Saatiin meidän yläkertaan remontin alla olevasta Näsilinnasta 100-vuotiasta lankkulattiaa. Hienoa saada pala Tampereen historiaa tänne meidän kotiin.

7. Kotinne on vielä keskeneräinen. Millä mielellä ja aikataululla remontoitte sitä valmiiksi?
Tässä ollaan nyt vuosi rakennettu ja yläkerta on vielä täysin tekemättä eikä alakerrastakaan hommat vielä hetkeen lopu. Muuton jälkeen mitään aikataulua ei enää onneksi ole. Edetään rauhassa ja harkiten.


8. Mitä väriä, materiaalia tai esinettä et ottaisi kotiisi?
Laminaattia. Pidän muutenkin enemmän aidoista luonnonmateriaaleista.

9. Kerro 3 jäsentä StyleRoomista, joiden kodeista erityisesti pidät? Kenestä haluaisit lukea seuraavan esittelyjutun?
RAWdesignblog http://www.styleroom.fi/users/RAWdesignblog
Kotipalapeli http://www.styleroom.fi/users/Kotipalapeli
Dgsisustusmania http://www.styleroom.fi/users/Dgsisustusmania, josta haluaisin kuulla lisää. Mielenkiintoinen ja persoonallinen koti.

Kiitos Elina. Toivottavasti saamme nähdä vielä paljon lisää kuvia teiltä!

Elinan profiiliin pääset tästä.

- Laura/StyleRoom


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia