Sauna tekee juhannuksen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Juhannussauna kuuluu vahvasti suomalaisiin juhannusperinteisiin – oli kyseessä sitten rento urbaanijuhannus tai perinteinen mökkijuhannus.

Tänä viikonloppuna vietetään saunassa erityisen paljon aikaa. Juhannussauna on joulusaunan rinnalla varmasti yksi vahvimmista perinteistä, joka säilyy vuosi vuoden jälkeen. Saunassa istutaan ennen ensimmäisiä hampaita ja silloin, kun hampaat voi jättää saunoessa pukuhuoneen puolelle vesilasiin odottamaan.

StyleRoomin tämän hetkisiä saunakuvia selatessa huomaa, että pienilläkin muutoksilla voi helposti vaikuttaa siihen, millainen tunnelma saunassa vallitsee.


Esimerkiksi leenakarhunen on sisustanut punaisen mökkinsä järven rannalla persoonallisesti lisäämällä saunaan monta pientä somistetta ja sisustusyksityiskohtaa. Mökkisaunan hyllyllä asustaa ankkaperhe ja ikkunalaudalla on rivissä erikokoisia ruskeita lasipulloja. Ilonan saunassa on erilliset saunatuolit, jotka on maalattu lauteiden kanssa sävysävyyn vaaleiksi. Saunan kattoon on ripustettu kynttilälyhtyjä luomaan hämyistä tunnelmaa, mikä sopii hyvin vaalean saunatilan tyyliin.


Millaisessa juhannussaunassa sinä saunot? StyleRoomissa kaipailtaisiin vielä lisää ihania ja persoonallisia saunoja. Jaa omat hienot saunasisustuksesi ja -ideasi meidän kanssamme. Jos StyleRoom on sinulle uusi tuttavuus, käy kurkkaamassa "Näin käytät StyleRoomia"-postauksesta, miten löydät parhaat sisustusinspiraatiot StyleRoomista ja miten kirjaudut jäseneksi.

Jos aiot kesälomallasi uudistaa saunaa, nappaa saunasta samalla (ennen/jälkeen) remonttikuvasi ja osallistu samalla StyleRoomin suureen REMPPAHAASTEESEEN.

Ihanaa juhannusta ja rentouttavia saunahetkiä!

– Hannele/StyleRoom

Kuvat: Ilona, LeilaKoistinen ja leenakarhunen

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia