Houkutteleva olohuone -finalistit!

Olohuoneteemaviikon kilpailuun ilmoitettiin paljon ihania albumeita. Kiitos! Valitsimme finalisteiksi kuusi houkuttelevaa ja tyyliltään erilaista olkkaria. Oli todella vaikeaa tehdä valintoja.

Tutustu albumeihin ja äänestä StyleRooomin Facebook-ryhmässä suosikkiasi (tästä). Äänestysaikaa on sunnuntaihin 30.3. klo 16 asti.

Eniten ääniä saaneen olohuoneen asukas voittaa mahtavan palkinnon: majoituslahjakortin kahdelle (1 vrk) Långvik Congress Wellness Hotelissa (arvo 155€)! Lisäksi arvomme äänestäneiden kesken 2 lippua Kevätmessuille.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. Voittajaksi äänestettiin jäsenen annanpp hirsiseinäinen olohuone. Onnea annanpp!

Pehmeä, romanttinen tunnelma kutsuu löhöilemään "Wilhelmiinashomen" olohuoneeseen. Lempeät sävyt ja muhkeat sohvat houkuttelevat vaikka päiväunille.

Tutustu albumiin

Jäsenen "Karkki" olohuone on minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus. Taideteokset ja huikean hieno valaisin ovat huoneen helmiä.

Tutustu albumiin

Tämän olohuoneen kohokohta on mahtava hirsiseinä. Jäsenen "annanpp" tyylissä on hauskoja yksityiskohtia, jotka on sidottu samoilla sävyillä ja materiaaleilla yhteen.

Tutustu albumiin

Jäsenen "anneylitalo" olohuoneen katseenkerääjä on huikea, punainen tapetti. Värivalinta on persoonallinen ja rohkea.

Tutustu albumiin

"Lifethrualens" sisustaa värikkäällä ja tarkalla silmällä. Olohuone on yhdistelmä huolellista tarkkaan mietittyä tyyliä ja hauskoja yksityiskohtia.

Tutustu albumiin

Kysy sisustuksesta tai kerro että tykkäät leikekirjasta