Fixiaddiktin päiväkirja osa 1/3

annaarokivi

Bloggasi NL

Julkaistu sitten

Image title

Image title

Ensimmäinen uhri uunista ulos. Teippauksen pintaansa sai yhteensä neljä asiaa ennen, kuin kolme rullaa teippiä oli finito. Saattoi hieman lähteä käsistä, mutta siinä nyt ei sinäänsä ole mitään uutta.

Eilen sain valmiiksi rappusten alla majailevan lipaston ovet ja vetimien oltua varsin epäsopuisia irtoamaan sain käyttää kaikki insinöörin taitoni laatikoiden kanssa. Hyllyn päällä komeilevat anoppini tekemät taulut, joille en ole toistaiseksi löytänyt kotoa paikkaa. Nostan ne esille aina rouvan saapuessa vierailulle jonka jälkeen ne löytävät jälleen tiensä kaappiin. Lipasto on itse asiasssa vielä matkalla, nimittäin yläkerran pukeutumishuoneeseen. Vaikka tavallaan haluaisin pitää lipaston alakerrassa, se joutuu väistymään ainakin talven ajaksi naulakon ja kenkähyllyn tieltä.

Lämpötila talvisin voi olla mitä vain +10 ja -5 väliltä tai asteikolla hiki-viileä-kylmä-infernaali, joten talvisin eteisen täyttävät eri säille sopivat takit, kaulahuivit ja kengät. Haluan ne siististi hieman piiloon portaiden alle. Oven toiselle puolelle tulee vanhoista IKEA lack hyllyistä uudelleenpinnoitettu avainpöytä. Jos lipasto kuitenkin seisoo vielä sen nykyisillä sijoilla jouluna (ja vielä juhannuksenakin) voi olettaa, että tykästyin siihen sittenkin niissä määrin, että suostun siirtämään naulakon toiselle seinälle.

Pukeutumishuoneessa pöydän olisi tarkoitus saada kaverikseen peili ja toimia niin sanotusti beauty pöytänä sekä kätkeä sisäänsä ne viisikymmentä purkkia rasvoja ja hiustuotteita jotka olen itselleni haalinut. Saattaa olla, että vaihdan jossain välissä fixit vähän rusehtavamman väriseen marmorikuviointiin, jolloin ne uppoavat hieman paremmin lipaston alkuperäisiin pintoihin.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia