Muuttuvia tarpeita

annaarokivi

Bloggasi NL

Julkaistu sitten

Image title

Image title

Kun muutettiin tähän asuntoon, uhosin ettei meille tule tietokonenurkkausta ainakaan alakertaan. Kyllähän sellainen sitten loppujen lopuksi tuli ja nyt tarvitaan toinen. Läppäristäni kosahti joulun alla näyttö ja nyt koko höskä on liitettynä hirvittävään vanhaan näytönrotjaan joka ennen koristi mieheni työpöytää. Tuntui vähän hassulta laittaa uusi hieno ledinäyttö kiinni ikivanhaan läppäriini ja antaa miehen hyrräillä pelikonettaan fossiilinäytöllä. 

Tällä hetkellä mun tietokoneeni näyttöineen makaa keskellä keittiön pöytää. Se on mulle sellainen pyhä paikka, johon kyhäilen aina asetelmiani vaikkei meillä jos rehellisiä ollaan juuri koskaan syödä pöydän ääressä. Pieni kiire polttelee saada kone jonnekin muualle. Vaihtoehtoja on muutama. Siirtää lipasto portaiden alta ja siirtää kotitoimistoni sinne tai sijoittaa toimisto yläkerran välitilaan. Molemmissa paikoissa omat hyvät puolensa. 

Sitä vaan jännästi muuttuu suunnitelmat, vaatimukset ja toiveet asumisen aikana. Makuuhuone muutti alkuperäisestä sijainnistaan pienempään ja huonekalut ovat leikkineet "piiri pieni pyörii" peliä, tavarat hakevat paikkaansa ja makuuhuoneeseen alun perin suunnittelemani hylly on nyt olohuoneen lattialla. Sommittelin sitä välillä toisaalle enkä osaa oikein päättää. Onneksi hylly ei kuitenkaan ole sisustuspäänsäryistäni suurin. 

Mietintämyssyssä olevia sisustuskysymyksiä ovat juuri nyt: 

- Haluan laukkukokoelmani jotenkin kivasti esille. Mitä iloa laukuista on pölyttymässä dust bageissaan? Vielä en ole päättänyt haluanko laukut alakertaan vai pukeutumishuoneeseen, jossa miinuksena minimaalinen seinätila. 
- Työpiste numero 2. Mutta mihin? Portaiden alle alakertaan vai ylös välitilaan? Molemmat vaihtoehdot vaativat hyvän valaistuksen ja suhteellisen vaalean pöytävalinnan. 
- Printit olohuoneen seinälle sekä kasa kehyksiä. Seinä mollottaa tyhjyyttään. 
- TV tason uudelleenpinnoitus odotellessa sitä täydellistä tasoa. Himoitsen jotain puu-betoniviritelmää, mutta autottomuus vähän jarruttaa niiden hankinnassa. 
- Ne sohvan selkätyynyt. Liekö tämä ikuisuusprojekti vai ratkeaako dilemma, kun puutarhamyymälöiden loungetyynyt ilmestyvät myyntiin? 
- Se kokovartalopeili. 
- Pukeutumishuone. Jotain siinä mättää. Vanhat peilit pitäisi poistaa, ehkä jotain korukoukkuja ja hyllyjä...

Siinä riittää taas mietittävää. Kuten kuvista näkyy, meillä on nykyään kotona myös toinen sisustaja. Hän on erikoistunut sohviin ja niiden uudelleenjärjestelyyn.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia