Tervetuloa meille.

black.on.white

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Hei vaan, olen Outi, 25-vuotias oman kodin sisustaja. Sisustusharrastus on jatkunut jo monia vuosia, mutta nyt vihdoin ja viimein on aika toteuttaa asiat omalla tavalla. ;) Ostimme avopuolisoni kanssa asunnon huhtikuussa, remontoimme sen ja nyt alkaa pikku hiljaa olemaan valmista.

Asuntomme on vuonna 1990 valmistunut pienkerrostalon päätyhuoneisto, joka oli täysin alkuperäisessä kunnossa ostohetkellä. Tilaa meidän kolmiossa on 70 neliön verran, joista jokainen neliö on otettu hyötykäyttöön. Teimme kattavan remontin lattiasta kattoon, jolloin myös turhat seinät saivat väistyä.

Olemme käyttäneet vaaleita sävyjä kotimme sisustuksessa, joihin musta toimiikin todella hyvänä tehostevärinä. Seinämaalin sävynä meillä toimii Tikkurilan Piazza.

Kuvan By Rydensin musta kattovalaisin on yksi niistä harvoista sisustuselementeistä, jotka säästimme muutossa uutta kotia varten. Uuden korkeakiiltovalkoisen ruokapöydän sekä valkoiset tuolit löysimme Askosta.

Image title

Asensimme remontissa makuuhuoneeseemme kauniit pariovet, jotka osoittautuivatkin nappivalinnaksi. Koko tila olohuoneesta makuuhuoneeseen avartui kertaheitolla. Kuvassa myös omaa Riviera Maison-kokoelmaa kellon ja rottinkituolin muodossa.

Image title

...and there´s a pig in our bedroom.

Image title


-outi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia