Wivola the value of now

luisalaine

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Image title

Image title

SYDÄNTEEMA ON KOKO TULEVAN 2016 VOIMASSA JA SE NÄKYY IHAN

KAIKESSA! SIIHEN ON SYY JA SE ON TULEVAT WIVOLAN KESÄJUHLAT!

Image title

Västervikin vintagepuodeista innostuttiin purjehduslomalla sen verran, että hankittiin raamit kaulaan ja vanerit raameihin ja mustalla liitutaulumaalilla sitten sain työverstaassamme saunan ja aitan tiloissa taulun kokoon Williamin avustuksella.Image title

Kuka auttaisi? Joululomaprojektina minulla salin tuolien päällystäminen! SINITURKOOSIN huonekalukankaan löytäminen on ollut haasteellista ihan kangaskauppoja koluamalla. Löytyisikö vinkkiä hyvästä sisustuskankaiden nettipuodista? Kiitollisena vinkeistä? Modernimpi kangas olisi aika magee!

Image title

Aina on joku pieni puhde työ ja aidat on meillä ihan kunnia asia, kunnossa ja maalissa pitää olla portit. Nyt tämä vanha on jo hajonnut ja uusi X-portti valmis.Image title

Olli, Miina ja Elviira ovat takaisin Lohjalla omassa kodissa, saadaan vain ihailla kuvista supersöpöjä kotieläimiä, kyllä on ikävä niitä!

Image title

Luonto on innoittajamme, lehdistä, kukista, kaarnasta ja heinistä saat uskomattoman upeita taideteoksia. Viimekesän lainalampaamme Lohjalta, Olli,Miina ja Elviira olivat pihapiirissämme seurana ja teimme navettaan lampolansekä yhden hehtaarin kokoisen aitauksen ja aurinkopaneelilla toimivan sähkövastuksen.

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Meillä on omavaraistalous viinimarjapensaiden muodossa, karviaisia, muutamahassu omenapuu sekä mailta metsästettyjen hirvien luomulihaa. Naapurimmeluomutilan luomuperunoista tehty muussi on meidän supersuosikki ja kaalia, lanttua,kesäkurpitsaa sekä porkkanaoita käytetään paljon viikonlopun menussa sipulia, Dean&Delucan New Yorkin mausteita unohtamatta!

Image title

Scrab books eli leikekirjat ja piirtäminen kuuluvat Wivolan arkeen, suunnittelemme

remontit, ruuat ja kauppalistat piirtäen ja kuvat värittäen, arjen työn vastapainoa ja

niin antoisaa piirtää!
Image title

Image title

Tämän ihanan lahjan saimme viime elokuussa ja nyt se on oiva glögi "samovaari"

pikkujoulujuhlaamme parin viikon päästä!
Image title

Keittiöremonttimme lähtökuvan löydät www.wivola.holiday mahtava muutos ja teimme itse suurimman osan. Pääsiäisloma siinä sujui innokkaasti uutta keittiötä 

tuunaillen.


Vaatetasokalusteesta irtotasoilla jätti-ihana suuri työtaso, joka on toiminut ison

maalaiskeittiön sydämenä. Suunnittelimme pesualtaan, hyllyt ja jääkaapit mukaan.
Image title

Västervik ja Visby ovat sisustajan unelma lomapaikkoja. Ravintoloiden vanhat aterimet ja lasit ovat Arabian astioiden, löytyy Suomen antiikkimyymälöistä,rinnalla ihanat juhlapöytien tai viikonlopun iltojemme sulostuttajat.

Image title

Risut, oksat ja puut ovat intohimoni! Kauniit oksat joulukoristeilla ovat a MUST!Image title

Wivolan keittiössä syömme lounaan, joka on usein uunissa, valurautapannussa haudutettua ohrapuuroa, taivaallista mustikkakeiton kera. Isot valkoiset keramiikka tarjoiluastiat täytän perjantaina töistä tullessa kaupunkiviikon jälkeen, hedelmillä, karkeilla tai muilla naposteltavilla, kynttilät päällä ruuanlaitto on tunnelmallista ja ensi vkonloppuna viritetään sauan terassin pylväisiin juhlavalot, kuvia niistä pian!

Image title

Villa Wivola on 100-vuotias puuhuvilakaunotar täynnä joulunalun ja lumen odotusta. Kesän ensimmäisten lampaiden jälkeen katseet kääntyvät ensi viikonlopun Itsenäisyyspäivänjuhlaan. Viime viikolla tein vielä viimeisistä luonnon lehdistä, oksista ja kivistä romanttisia koristeita ja valitsin risuja ja oksia joulukoristeita esittämään. Kakluunien räiskyessä romanttisesti alkaa pian perinnemuoteilla piparikakkujen leipominen kuuseen koristeiksi. Wivolan perinteinen puurojuhlamme on viikko ennen jouluaattoa! Riisipuuroa, glögiä ja joululauluja ihanien ystävien kanssa.


Tunnelmallista joulunaikaa, adventintaikaa, palaan pian valmisteluihin!


NELJÄ VIIKKOA JOULUUN


Koristeet tulevat omasta pihapiiristä ja jouluvaloja olemme jo alkaneet metsästää salin ja tuvan kaapeista. Aarteita löytyi taas Helvitädin vanhasta kaapista, käsintehtyjä pienenpieniä kultapaperisia joulutähtiä, suloisia kuin pikkulasten tekemiä. Kuusi on tiemme varrella ja iso joulukranssi valmistellaan oveen juuri ennen aattoa. Mietin kahta pikkukuusta keittiön ja paraatiovien eteen? Paraatiovet ovat käsite. Niitä avataan vain suurempiin juhlatailaisuuksiin, juhannuksena ja jouluna. Kesällä ovet ovat sepposen selällään joka päivä ja on ihanaa kiertää taloa paljain jaloin ja välillä tuntea pehemeä nurmennukka varpaissa.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia