Uudista seinä Väriä pintaan -haasteessa!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: Värisilmä 

Osallistu kesän innostavimpaan tee itse -kisaan! Etsimme raikkaita ideoita kodin seinäpintojen uudistamiseen. Kääri siis hihat ja upota suti tapettiliisteriin tai maaliin. 

Kisaan voi osallistua tapetoimalla tai maalaamalla kodin, kesäpaikan tai vaikka leikkimökin seinän ja tekemällä muutoksesta albumin StyleRoomiiin. 

Raati valitsee osallistuneiden joukosta finalistit, joista yleisö saa elokuussa äänestää suosikkinsa. Voittaja palkitaan 500 € arvoisella lahjakortilla Värisilmä-myymälään!

Raatiin kuuluu Värisilmän edustaja markkinointijohtaja Maija Parantainen, StyleRoom-tiimi ja StyleRoom-mentoribloggaajat sekä Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittaja Riikka Pekkala. 

Image title

Muokattu 18.8.2015:
Kilpailu- ja äänestysaika päättyneet. Voittaja on selvinnyt.

Osallistu näin

* Osallistumisaikaa on 1.- 26. heinäkuuta 2015.

* Tee StyleRoomiin kuva-albumi seinäpinnan uudistuksesta. Materiaalina voi olla maali, tapetti tai muu luova ratkaisu, kohteena kodin, mökin tai vaikka leikkimökin seinä. Voit osallistua myös aikaisemmin tekemälläsi albumilla.

* Lisää albumiin hakusanat "pintaremontti" ja "väriä pintaan". Kerro albumin kuvauksessa muutoksesta ja miten siihen päädyttiin.

* Raati valitsee kilpailuun osallistuneiden joukosta finalistit, joista yleisö saa äänestää voittajan. Voittajan äänestys on StyleRoomissa 5.- 16. elokuuta 2015.

* Voittaja palkitaan 500 € lahjakortilla Värisilmä-liikkeeseen. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kaksi (2) 150 € arvoista lahjakorttia Värisilmä-liikkeeseen. Palkinnon arvo ilmoitetaan verottajalle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi kisan voittaja julkaistaan StyleRoomissa. Voittajien kanssa sovitaan erikseen siitä, mihin Värisilmä-liikkeeseen he voittamansa lahjakortin toivoisivat.

* Jos olet uusi StyleRoomissa, niin lue mistä sisustusyhteisössä on kyse. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät täältä.


Intoa pintojen tuunaamiseen!

Terkuin,
 StyleRoom-tiimi


Ps. Tiesitkö että Pohjoismaiden johtava Boråstapetter täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Katso Värisilmän Jubileum-albumista eri sisustustyyleihin sopivia tapetti-ideoita. Ideakuvia löydät myös Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelusta, jossa pääset myös tekemään kuvista ladattavan inspiraatiokuvakartan.


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia