Valaise piha ja osallistu pihavalohaasteeseen!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Onko pihavalot jo viritetty syksyn hämärtyviä iltoja varten? Ulkovalaistus luo kodikkaan tunnelman pihalle, terassille tai parvekkeelle.

StyleRoom ja Konstsmide haastavat sisustajat jakamaan parhaat pihavalokuvansa. Tee kuva-albumi StyleRoomiin ja osallistu kilpailuun. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät alta.Osallistumisaika on 25.8.–30.09.2014. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan neljä aurinkoenergialla toimivaa Assisi-pöytävalaisinta (arvo 39 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä.

HUOM! Kilpailuaika on päättynyt. Voittajat on arvottu.


HUOM! Kilpailuaika on päättynyt. Voittajat on arvottu.

Osallistumisohjeet:

1. Ota kuva piha-, terassi- tai parvekevaloistasi. Koosta kuvista albumi StyleRoomiin.

2. Lisää kuva-albumiin hakusana pihavalo.

3. Julkaise albumi ja olet mukana kisassa.Voit osallistua kilpailuun myös jo olemassa olevalla pihavalokuva-abumilla StyleRoomissa, kunhan lisäät albumiin kilpailuaikana hakusanan pihavalo.

Uusi StyleRoomissa? StyleRoom on yhteisö, jonka jäseniä yhdistää kiinnostus sisustukseen. Voit koota omaa leikekirjaa muiden kuvista ja koostaa albumeja omista sisustuskuvistasi. Käy tutustumassa myös StyleRoomin keskustelufoorumiin.

StyleRoomin käyttö on maksutonta, ja se toimii niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. StyleRoomin käyttöehdot ja kilpailusäännöt löydät täältä. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt StyleRoomia, käy lukaisemassa "Näin käytät StyleRoomia"-blogipostaus.

Tervetuloa meille!– StyleRoom-tiimiKuvat: Konstsmide

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia