Vielä on kesäjuhlia jäljellä... +koristekisan voittaja!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Juhlakoristekisaamme osallistui kymmeniä mainoita ideoita. Voittajatoteutuksen lisäksi valitsimme tähän koosteeseen erityisen kivoja ja kauniita juhlakoristuksia.

Tällä kertaa voittaja arvottiin osallistuneiden albumien joukosta ja arpaonni osui HEIDIENJOYLIFEn kohdalle! Heidi sai palkinnoksi Eckerö Linen kahden hengen hotellimatkan Tallinnaan. Hauskaa reissua.

Teemajuhlat

Image title

Heidienjoylife on järjestänyt paljon erilaisia juhlia talonsa terassilla. Kekseliäintä tässä arvonnan voittaneessa albumissa on Hawaiji-henkinen kesäjuhla.


Image title

Monaandsaga järjesti drinkkijuhlat, jossa vieraat saivat itse yhdistellä juomia oman maun mukaan. Raikas kattaus ja kivat pienet yksityiskohdat.


Kaunista ja kesäistä

Image title

HurmaavanValkeaa toteutti herkän ja hempeän kesäjuhlakattauksen huolellisesti valittuine yksityiskohtineen.

Image title

KaisaJ:n DIY-häissä on nähty paljon vaivaa upeiden kattausten, yksityiskohtien ja ohjelmanumeroiden eteen. Lopputulos on kaunis ja hauska. Myös tämän jutun kansikuva on KaisaJ:n hääalbumista.


Lasten synttäri-ideoita

Image title

ValkoistaHarmoniaa teki poikiensa kimppasynttäreille mahtavan karkkiaarrearkkukakun. Linkin takaa albumista löytyy kuvia monista muistakin perheen juhlista.


Image title

Loppuhuipennuksena aivan mahtava synttäritoteutus pikkupojan toiveen mukaan. Heidi_Hajottamo järjesti pojalleen Minecraft-teemajuhlat. Veikkaamme, että vieraatkin ovat olleet tohkeissaan.


Lisää ideoita löydät täältä: www.styleroom.fi/juhlakoristeet

- StyleRoom-tiimi

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia