Yllättävä ja persoonallinen OMA HUONE -voittaja

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoomin ja Kotivinkki-lehden OMA HUONE -haasteeseen osallistui kymmeniä mainioita koululaishuoneita. Yksi pomppasi heti tuomariston silmiin ja nousi lopulta voittajaksi: Dgsisustusmanian Teinin huone

"Tämän huone on varmaankin äidin sisustama, mutta se näyttää aidosti teinipojan paikalta. Tyyli on mietitty mutta sopivan rento. Kierrätyshenkinen huone on täynnä mainioita yksityiskohtia, joista kyläilevät kaveritkin taatusti kiinnostuvat. Kaiken huippuna vanhan Kleinbussin peräluukusta tehty kaappi", Kotivinkin toimituspäällikkö Anna-Kaisa Asuja perustelee tuomariston valintaa.

Image title

Maria Dgsisustusmania-nimimerkin takaa kertoo poikansa Michaelin huoneen sisustuksen syntyneen vanhan huoneen pohjalta ja osin jo olemassaolevin tavaroin.

"Tyyli ja värimaailma muutettiin musta/valko/harmaasta lämpöisemmäksi ja kotoisemmaksi. Samalla päivitettiin huoneen somisteita vastaamaan pojan nykyisiä harrastuksia ja tyyliä. Lattia uusittiin muovimatosta puuksi, seinät maalattiin ja uusi stailaus tehtiin muistaakseni noin viikossa. Varsinaista suunnitelmaa ei etukäteen ollut, mietittiin vain pojan kanssa värimaailma ja äiti hoiti loput", kertoo Maria.

Kalastusta ja skeittausta harrastavan Michaelin mielestä kaikki hänen huoneessaan on kivaa, etenkin tunnelma. "Kyllähän sitä on kehuttu ja onpa joku ollut ihan kateellinenkin. Huomio kiinnittyy aina kavereilla ensimmäiseksi volkkarin perään", Michael kertoo.

Image title

Michael ja Maria saavat palkinnoksi Granitin 500 euron lahjakortin, jolla saa hankittua vaikka mitä uutta kivaa pojan huoneeseen. ONNEA!


Oma huone -haasteeseen osallistuneiden tyttöjen huoneissa oli paljon kauniita toteutuksia. Erityismaininta lähtee jäsenelle kotikolmelle, jonka tyttären huone on innostava ja suloinen, ja jossa näkyy myös koululaisen omat, tärkeät jutut.
Image titleKiitos osallistuneille!

Täältä pääset katsomaan minkälaisia koululaisnurkkia ja lastenhuoneita StyleRoom-jäsenillä on.


- Laura / StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia